Menu Boeken

Campingregels

Aankomst       
Heeft u een plaats op de camping geboekt dan ontvangen wij u graag vanaf 14.00 uur.    
Voor ons vakantiehuis, chalet of een appartement gehuurd dan ben u welkom vanaf 15:00 uur.  

Als u aankomt op Elperhof kunt u zich bij de receptie melden.  Mocht er niemand aanwezig zijn, dan kunt de bel aan de deur gebruiken en komt er zo spoedig mogelijk iemand naar u toe.

Vertrek        
Voor de campinggasten is het vertrek voor  11:30 uur. Uw kampeerplek graag schoon en netjes achterlaten en alle haringen uit de grond meenemen. Bij privé sanitair graag de sleutel weer afgeven in de receptie.
Voor het vakantiehuis, chalets of appartement is de vertrektijd voor 10:00 uur.  

Betaling    
Mocht u uw factuur nog niet hebben overgemaakt per bank, dan kunt u bij ons contant of met de pin betalen.

Auto's           
Onze camping is autovrij. Auto’s zijn alleen bij aankomst en vertrek toegestaan op de camping. Er is een apart terrein voor het parkeren van de auto’s (rechts op ons terrein). Deze parkeerplaats heeft een eigen uitrit.

Bolderkar  
Aan de rand van de parkeerplaats staan een aantal bolderkarren. Deze kunt u gebruiken om uw boodschappen e.d. naar uw kampeerplaats te vervoeren. Na gebruik graag terugzetten.  

Electra    
Op de camping is het voorste gedeelte voorzien van 6 ampère stroom (1.320 watt). Gebruik alleen camping apparaten, GEEN ovens, verwarming, magnetrons, waterkokers van thuis aub. Valt de stroom uit graag melden bij de receptie.
Het achterste veld (plaatsen 40 t/m 55) zijn voorzien van 16 ampère stroom. De comfort kampeerplaatsen met privé sanitair hebben 16 ampère stroom (voor de unit en uw kampeerplaats). De plaatsen zijn Incl. 5 KWH per dag. Meer verbruik  € 0.65 per KWH.  (prijs afhankelijk van markt ontwikkelingen van ons contract) 

Privé sanitair
Tijdens uw verblijf dient u uw unit zelf schoon te houden. Gaat er iets kapot of werkt iets niet goed in de unit kom dit dan z.s.m. melden bij de receptie. 

Afval
Uw afval kunt u in een afvalzak aanbieden in 1 van de grote zwarte containers met rode deksel naast de parkeerplaats. Glas en oud papier graag apart aanbieden in de hiervoor bestemde containers. Het overige afval wordt bij het afvalverwerkingsbedrijf gescheiden. Deze container is niet voor grof afval! Dit dient u zelf af te voeren.

Honden
Honden dienen op de camping te allen tijde aangelijnd te zijn en uitgelaten worden BUITEN het camping terrein. Niet in de bosjes op ons terrein.

Wifi
Het wachtwoord hiervoor is:  zie receptie

Receptie 
openingstijden;
8.30 tot 12 uur
13 tot 19 uur                     
In het voor en naseizoen hebben we aangepaste tijden.

Bezoek
Bezoekers melden bij aankomst.
        € 3.00 per persoon

 

 

Sanitair gebouw
De familiedouche en 2 afwasplaatsen / wasruimte vindt u aan de achterzijde van het toiletgebouw. De andere ruimtes bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw. Binnenkort komt er een tweede sanitair bij.

Vuilwater       
Afval water niet bij de watertappunten op het kampeerterrein storten maar in de buitenwaterbak bij het sanitair gebouw.

Water     
 (warm) water is gratis. Laten we er samen goed mee omgaan, dan kan dit zo blijven 😊.

EHBO         
Voor spoedgevallen is bij de receptie een verbandtrommel beschikbaar.

Brandblusser
Bij het toiletgebouw is een brandblusser (in de witte kast) beschikbaar. Alleen gebruiken bij noodgevallen, misbruik moet worden vergoed.

Nachtrust
De nachtrust is tussen 23:00 en 8.00 uur. Het dient dan stil te zijn op ons terrein.

BBQ                    
BBQ-en mag bij uw kampeerplaats mits dit geen schade geeft aan het grasveld.

Dieren
De dierenweide is overdag vrij toegankelijk (kinderen onder 8 jaar met volwassenen).  De dieren mogen geaaid worden: niet optillen of opjagen. Voeren wordt verzorgd door de dierenverzorgers. Wil je mee helpen? Dat kan altijd! Rond 9.30 uur gaan we de dieren voeren, dus zorg dat je erbij bent! Heb je nog sla en andere groente, dan mag je dat mee nemen. Brood is niet goed voor onze dieren, daar kunnen ze ziek van worden. Zorg ervoor dat het hek goed dicht zit bij aankomst en vertrek.De paardenwei en stal achter is privé terrein.  De paarden NIET VOEREN! Ook de paarden/ shetlanders krijgen uitgebalanceerde voeding.

Kampvuur
Bij kamperen hoort een kampvuur en dat mag altijd op de kampvuurplaats.  Hout voor het kampvuur kunt u bij ons aanschaffen. Kinderen onder de 16 jaar alleen met begeleiding! Zie verder de kampvuurregels bij de kampvuurplaats.

Balspelen
We hebben een mooie locatie voor de balspelen bij de dierenweide. De ruimte rondom de gebouwen of op de camping is daar niet voor geschikt.

Skelters e.d.   
Naast het familiehuis staan een aantal skelters, stepjes en trekkertjes. Deze mogen gratis gebruikt worden mits er NETJES mee om wordt gegaan. Na gebruik terug zetten onder de overkapping. Gaat er toch iets stuk kom dit dan even melden bij de receptie.

Parkeerplaats
Er mag NIET op het parkeerterrein worden geskelterd of gespeeld door kinderen.  

Verzamelplaats
Bij nood op de camping is de verzamelplaats op het parkeerterrein.

Wasmachine en droger
 Wilt u gebruik maken van de wasmachine of droger dan kunt u dit bij de receptie aanvragen. 
Gebruik hiervan is  € 5,00  per keer.                              

 

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping, het familiehuis, de lodges onze woningen 16 A&B, de lodges en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Richard & Anita Halink- Bouma