Menu Boeken

Campingregels

AANKOMST          campinggasten zijn welkom vanaf 13:30 uur.               

Heeft u ons vakantiehuis, de ingerichte caravan of een van de Chalets “Loggia Bay” gehuurd dan ben u welkom vanaf 15:00 uur.  

Graag bij aankomst eerst melden bij de receptie.

VERTREK             het vertrek is voor campinggasten 11:30 uur.                     

 Uw kampeerplek graag schoon en netjes achterlaten en alle haringen uit de grond meenemen. Bij privé sanitair graag de sleutel weer afgeven in de receptie of in de brievenbus achterlaten.

Heeft u ons vakantiehuis, de ingerichte caravan of een van de Chalets “Loggia Bay” gehuurd dan is de vertrektijd 10:00 uur.  

BETALING:           U kunt bij ons contant of met de pin betalen.

AUTO’S                Onze camping is autovrij. Auto’s zijn alleen bij aankomst en vertrek toegestaan op de camping. Er is een apart terrein voor het parkeren van de auto’s (rechts op ons terrein). Deze parkeerplaats heeft een eigen uitrit.

Als deze parkeerplaats vol is dan kunt u uw auto parkeren achter de dierenweide. U rijdt hiervoor achter het familiehuis langs over het grasveld, langs het voetbalveld en de dierenwei en kunt achter deze wei parkeren.

BOLDERKAR        Aan de rand van de parkeerplaats staan een aantal bolderkarren. Deze kunt u gebruiken om uw boodschappen e.d. naar uw kampeerplaats te vervoeren. Na gebruik graag terugzetten.  

ELEKTRA             Uw campingplaats is voorzien van 6 ampère stroom (1.320 watt). Gebruik alleen camping apparaten, GEEN ovens, magnetrons, waterkokers van thuis aub. Valt de stroom uit kom dit dan melden bij de receptie.

PRIVE SANITAIR Onze comfort kampeerplaatsen met privé sanitair hebben 16 ampère stroom (voor de unit en uw kampeerplaats). Tijdens uw verblijf dient u uw unit zelf schoon te houden. Gaat er iets kapot of werkt iets niet goed in de unit kom dit dan z.s.m. melden bij de receptie. In de unit mag NIET worden afgewassen.

AFVAL                  Uw afval kunt u in een afvalzak aanbieden in 1 van de grote zwarte containers met rode deksel naast de parkeerplaats. Glas en oud papier graag apart aanbieden in de hiervoor bestemde containers. Het overige afval wordt bij het afvalverwerkingsbedrijf gescheiden. Deze container is niet voor grof afval! Dit dient u zelf af te voeren.

HONDEN              Honden dienen op de camping te allen tijde aangelijnd te zijn en uitgelaten worden BUITEN het camping terrein. Niet in de bosjes op ons terrein.

WIFI                     Op de hele camping is gratis wifi beschikbaar. Het wachtwoord hiervoor is: boerenkool

RECEPTIE            In de receptie kunt u zich melden bij aankomst. Is hier ijsverkoop en hebben we op bepaalde tijden ons koffie- en theehuis geopend. Verder vindt u hier een minibieb en een rek met folders (die u mee mag nemen).

De receptie is van maandag t/m zaterdag geopend. Onze openingstijden zijn: 10 tot 12 uur, 13 tot 17 uur en 19 tot 21 uur                      In het voor en naseizoen hebben we op woensdag aangepaste tijden.

BEZOEK               Het kan zijn dat u bezoek ontvangt op de camping.

Dit kan en mag, bezoekers wel graag bij aankomst aanmelden. Bezoekers betalen het volgende dagtarief:

  • Volwassenen                 € 2 per persoon
  • Kinderen (t/m 12 jaar)    € 1 per persoon

 

 

SANITAIRGEBOUW het sanitairgebouw bestaat uit 3 toiletten, 1 urinoir,                          2 afwasplaatsen, 3 douches en 2 washokken.                             De familiedouche en 1 afwasplaats / wasruimte vindt u aan de achterzijde van het toiletgebouw.

U dient ook in het toiletgebouw 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Per ruimte mag maximaal 1 huishouden tegelijk verblijven.

VUIL WATER        afval water niet bij de watertappunten op het kampeerterrein storten maar in de buitenwaterbak bij het sanitair gebouw.

LOOS PUT           Wij hebben bij de slagboom een loos put voor vuilwater van de campers. Graag na gebruik naspoelen met de tuinslang.

WATER                (warm) water is gratis. Laten we er samen goed mee omgaan, dan kan dit zo blijven 😊.

EHBO                   Voor spoedgevallen is bij de receptie een verbandtrommel beschikbaar.

BRANDBLUSSER bij het toiletgebouw is een brandblusser (in de witte kast) beschikbaar. Alleen gebruiken bij noodgevallen, misbruik moet worden vergoed.

NACHTRUST        De nachtrust is tussen 23:00 en 7:30 uur. Het dient dan stil te zijn op ons terrein.

BBQ                     BBQ-en mag bij uw kampeerplaats mits dit geen schade geeft aan het grasveld.

DIEREN                De dierenweide is overdag vrij toegankelijk (kinderen onder 8 jaar met volwassenen). Niet in de nachthokken / stal komen (NIET op de hooischuur klimmen). De dieren mogen geaaid worden: niet optillen of opjagen. Voeren wordt verzorgd door de dierenverzorgers, niet zelf voeren. Zorg ervoor dat het hek goed dicht zit bij aankomst en vertrek.

De paardenwei en stal achter is privé terrein. Deze mag niet worden betreden.

KAMPVUUR          Kampvuur mag op de daarvoor aangelegde kampvuurplaats. Hout voor het kampvuur kunt u bij ons aanschaffen. Kinderen onder de 16 jaar alleen met begeleiding! Zie verder de kampvuurregels bij de kampvuurplaats.

BALSPELEN         balspelen mogen alleen gespeeld worden op het sportveld, dus niet in en rondom de gebouwen of op de camping.

SKELTERS e.d.    Naast het familiehuis staan een aantal skelters, stepjes en trekkertjes. Deze mogen gratis gebruikt worden mits er NETJES mee om wordt gegaan. Na gebruik terug zetten onder de overkapping. Gaat er toch iets stuk kom dit dan even melden bij de receptie.

PARKEERPLAATS Er mag NIET op het parkeerterrein worden geskelterd of gespeeld door kinderen.  

VERZAMELPLAATS Bij nood op de camping is de verzamelplaats op het parkeerterrein.

WASMACHINE     Wilt u gebruik maken van de wasmachine of droger dan kunt u dit bij de receptie aanvragen. Kosten:

Wasmachine        € 5,00                                      Droger                  € 5,00 

VRIEZER              In de afwasruimte zit een vriezer. Deze kan beperkt gebruikt worden.

MAGNETRON      In de afwasruimte is een magnetron. Deze mag gebruikt worden. Graag netjes achterlaten na gebruik!

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping. het familiehuis, de verhuur en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Richard & Anita