Menu Boeken

Dagbesteding BuitenGewoon

Wij vinden het leuk om onze kennis te delen en ook wat voor anderen te betekenen. Daarom is onze camping ook een leer- en werkplek voor jong (volwassenen). Wij bieden de jong (volwassenen) een duidelijke dagstructuur en regelmaat aan met een gevarieerd werkprogramma. Op onze camping is altijd genoeg te doen en het is heerlijk om veel buiten te zijn. Hierdoor zijn de (jong) volwassenen bezig met activiteiten die gezellig zijn, maar ook zinvol zijn en bijdragen aan deelname in de maatschappij.

We richten ons op de mogelijkheden en behoeften van de (jong) volwassenen en zoeken samen naar een passende weg. We werken op basis van een individueel zorgplan.

U kunt de (jong) volwassenen van BuitenGewoon onder andere vinden bij:

  1. het verzorgen van boerderijdieren
  2. allerlei klussen voor de camping (denk aan grasmaaien,snoeien, mensen ontvangen, koffie/thee huis ‘runnen’ in de toekomst)
  3. verbouw werkzaamheden
  4. catering werkzaamheden
  5. onderhouden van het familiehuis
  6. technische klussen (sleutelen aan brommer, grasmaaier e.d.)
  7. houtbewerking

Dagbesteding BuitenGewoon  biedt plaats aan:

  1. (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking
  2. (jong) volwassenen met een autistische stoornis
  3. leerlingen van het speciaal onderwijs (stageplek)

Wilt u meer informatie over dagbesteding BuitenGewoon neem dan contact met ons op. Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding en een kop koffie. Bel gerust voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping. het familiehuis, de verhuur en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Richard & Anita Halink- Bouma