Menu Boeken

Sportief & actief

Fietsen door de Drentsche Aa

Ook in Drenthe is het fietsknooppunten netwerk ideaal om een leuke fietsroute uit te stippelen. Volg bijvoorbeeld de Drentsche Aa en geniet van het mooie landschap. Onderweg kunt u een van de bezienswaardigheden bezoeken, uitrusten bij een dorpscafé of een rondje maken door een van de gezellige dorpjes.

Volg het Pieterpad

Onze camping ligt aan het Pieterpad wat van Pieterburen naar de st. Pieterberg loopt. In Schoonloo eindigt één van de etappes van het pad waardoor u ons prima als overnachtingsplaats kunt gebruiken. 

Wandelen door de wandelprovincie van Nederland

Vanaf de camping loop je zo het bos in voor een ontspannen wandelroute maar ook wat verder van de camping kun je hele mooie wandelroutes vinden. Het gevarieerde landschap zal u verrassen, zo wandelt u van het bos naar de heide of langs een beekje naar een zandverstuiving. 

Zwemmen in een meer of zwemparadijs

Naast fietsen en wandelen kan er gezwommen worden in de Ieberenplas ( ongeveer 300 meter vanaf de camping!) of in het Loomeer iets verderop. Bij slecht weer kunt u zwemmen in het subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever in Assen.

Paardrijden vanaf de camping

Op onze speciale kampeerplaatsen naast de paardenweide kunt u uw eigen paard meenemen. Vanaf de camping kunt u een van de ruiterroutes volgen door het bos.

Klimpark Grolloo

Zin in een uitdagende activiteit tijdens uw vakantie? Ga dan naar Klimpark Grolloo! Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn zes parcoursen variërend tussen de twee en tien meter hoogte gebouwd. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op u. 

Omgeving overzicht

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze camping, het familiehuis, de lodges onze woningen 16 A&B, de lodges en de mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Leuk om van u te horen!

Richard & Anita Halink- Bouma