ElperhofKamperen

Op onze camping bieden we ruime kampeerplaatsen die allemaal zijn gelegen op prachtige veldjes, omringd door weelderig groen. Met het oog op het behoud van de natuurlijke schoonheid en het creëren van een kindvriendelijke omgeving, hebben we ervoor gekozen om alle kampeerplaatsen autovrij te houden. Nadat u uw kampeerplek heeft ingericht, kunt u uw auto parkeren op onze parkeerplaats. Dit zorgt ervoor dat het kampeerveld (5 t/m 16 )met de speeltoestellen een heerlijke plek zijn waar kinderen vrij kunnen spelen en verkennen. Plaatsen 1 t/m 25 hebben 6 amp. Plaatsen 40 t/m 55 hebben 16 amp. Geniet van een zorgeloos verblijf te midden van de natuurlijke pracht van onze camping in het mooie Drenthe, waar rust en plezier hand in hand gaan.

Uw sanitair unit op uw kampeerplaats!

Zorg voor extra comfort tijdens uw verblijf met onze comfortabele kampeerplaatsen voorzien van privé sanitair! Onze comfortplaatsen bieden u niet alleen 16 ampère stroom, maar ook een ruime en vrij uitzicht over de omringende landerijen en bossen. Met slechts 12 beschikbare plaatsen kunt u genieten van een rustige en ruime omgeving.

Elke privé sanitair unit is uitgerust met een douche, toilet en wastafel met spiegel, zodat u van alle gemakken bent voorzien. En het beste van alles is, dat u direct naast uw eigen sanitair kampeert, waardoor u geniet van ultieme privacy en comfort tijdens uw verblijf.

Verwen uzelf met luxe en gemak tijdens uw vakantie op onze camping. Reserveer nu een van onze comfortplaatsen met privé sanitair en maak uw verblijf onvergetelijk!

Laten we herinneringen maken… #opdecamping