ElperhofReceptie

“In onze receptie verwelkomen we u graag persoonlijk bij aankomst op de camping, waar onze vriendelijke medewerkers klaarstaan om u te assisteren tijdens uw verblijf. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het verstrekken van tips voor uitstapjes in de omgeving of het aanbevelen van prachtige fiets- en wandelroutes, wij helpen u graag om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Terwijl u incheckt, nodigen we u uit om een kijkje te nemen in onze uitgebreide collectie folders, boordevol informatie over lokale attracties en bezienswaardigheden die u niet mag missen. Bovendien kunt u terecht in onze kleine bibliotheek, waar u kunt bladeren door een scala aan boeken, stripboeken en spelletjes die u kunt lenen voor ontspanning tijdens uw vakantie.

Voor degenen die graag genieten van een kopje koffie en wat lekkers, biedt onze koffiecorner een gezellige plek om te ontspannen. Naast koffie zijn er ook diverse lekkernijen verkrijgbaar. En vergeet niet om onze speciale kinderhoek te bezoeken, waar de kleintjes kunnen genieten van snoepjes tegen een vriendelijk prijsje.

Begin uw dag met verse broodjes van onze bakkerij, beschikbaar voor afhaal van maandag tot en met zaterdag. Schrijf simpelweg uw bestelling op de lijst de dag ervoor en Richard zorgt ervoor dat uw broodjes ’s ochtends klaarliggen om van te genieten.

En voor wie geen zin heeft om te koken, biedt onze take-away een uitstekende oplossing! Ontdek een scala aan heerlijke gerechten, waaronder gegrilde kip, spare ribs en meer. Houd onze menukaart in de gaten voor nieuwe smakelijke opties en trakteer uzelf op een culinaire ervaring tijdens uw verblijf op onze camping.”