ElperhofDe natuur in

Nationaal Park Drentsche Aa

Onze camping ligt vlakbij Nationaal Park Drentsche Aa. Dit eeuwenoude natuurgebied is het best bewaarde esdorpenlandschap van West-Europa en kenmerkt zich door beken, heidevelden, vennen, uitgestrekte bossen, zandmeren en stranden. Het is een hele fijne plek om te recreëren! Maak een fiets- of wandeltocht door de natuur, bezoek een van de gezellige dorpjes of geniet van een dagje aan het water bij een van de meren.

Lees meer

Volg het Wolvenspoor

Op loopafstand van de camping vindt u Het Wolvenspoor. Een hele leuke wandelroute om (met de kinderen) te volgen. De routes ongeveer 5 kilometer en via een avontuurlijk pad loop je door de bossen, over heidevelden en houten bruggen over vennen en beekdalen.  Je herkent het Wolvenspoor aan keien met een witte wolvenpootafdruk. 

Lees meer

Bezoek het Boomkroonpad

Wil je het bos eens vanuit een ander perspectief bekijken, maak dan een wandeling over het Boomkroonpad. Dit wandelpad leidt u hoog langs de toppen van de bomen. Naast het boomkroonpad kunnen de kids spelen in De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos.

Lees meer

De Drentse Hunebedden

Drenthe is bekend om een van de oudste monumenten van Nederland; de hunebedden. In totaal zijn er meer dan 40 hunebedden te bezoeken lands de zogenaamde Hunebedhighway. In Borger vindt u het Hunebed- Centrum en daar ligt ook het grootste hunebed.

Lees meer

Schaapskooi Bargerveen

Ook super leuk tijdens uw verblijf op onze camping is een bezoek aan de grootste schaapskooi van Nederland in Bargerveen. Vanaf de balustrades bij de kooi kunt u de schapen van boven bekijken. Er kunnen hier maar liefst duizend schapen overnachten. Overdag zijn de schapen op pad en grazen ze in het Bargerveen. De terugkeer van de kuddes schapen is een heel spektakel en absoluut een bezoek waard.

Lees meer

Fiets de Flintenroute

41.5 km lnags hunnebedden en esdorpen. Startpunt is in Borger

Lees meer

Meer Wandel-,Fiets-,MTB-,Ruiterroutes kunt u vinden op:

https://www.drenthe.nl/fietsen-wandelen/routes