ElperhofSpeelveld

“Op onze camping is er ook volop vermaak voor de kinderen! Het speelveld biedt hen de ideale plek om zich uit te leven met diverse speeltoestellen en een voetbalveld. Vergeet vooral niet om de pingpong batjes mee te nemen, want er staat ook een tafeltennistafel klaar voor een gezellig potje pingpong. Mocht je ze toch zijn vergeten, vraag er dan gerust naar bij de receptie.

Daarnaast hebben we op de camping een assortiment aan skelters, stepjes en trekkers beschikbaar, waarmee de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Van rondrijden op de skelter tot het verkennen van de omgeving op een trekker, er is voor elk wat wils!

“Ontdek ons kampeerveld (plaats 5 t/m 16) met glijbaan, huisje en zandbak, de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier en avontuur in de natuur. Ons kampeerveld biedt ruime plaatsen om uw tent op te zetten, terwijl de aanwezigheid van een glijbaan, huisje en zandbak zorgt voor eindeloos speelplezier voor de kinderen.

Met al deze leuke activiteiten en voorzieningen zijn de kinderen gegarandeerd van eindeloos speelplezier tijdens hun verblijf op onze camping. Zo kunnen ouders ook even ontspannen terwijl de kleintjes zich vermaken en nieuwe avonturen beleven.”