ElperhofFeestlocatie

Feestlocatie

Welkom bij ons prachtige verblijf, waar we graag ons stukje paradijs met u delen! Of u nu op zoek bent naar een gezellig familie-uitje, een ontspannen vakantie met vrienden of een romantisch uitje voor twee, wij bieden accommodaties die aan al uw wensen voldoen.

Ons ruime familiehuis biedt comfortabel onderdak aan 12 personen, terwijl onze knusse lodges plaats bieden aan  4 personen. Voor stellen hebben we ook twee vakantiewoningen beschikbaar, perfect voor een intiem verblijf te midden van de natuurlijke pracht.

Bij ons is er ruimte voor iedereen, inclusief caravans en tenten voor degenen die liever onder de sterren slapen!

Tijdens uw verblijf helpen we u graag met het regelen van alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje, van BBQ-adressen tot serviesgoed, tafels en stoelen die u kunt huren. U heeft de vrijheid om uw eigen evenement geheel naar eigen wens te organiseren.

En als kers op de taart, kunt u zelfs uw bruiloft bij ons vieren in de prachtige maand september, een tijd van warme kleuren en romantische sferen. Let op, hoewel we geen catering verzorgen, staan we klaar om u te helpen bij het plannen van deze bijzondere dag.

Voor meer informatie of om uw verblijf te boeken, kunt u contact opnemen met Richard op 06 44 377 688.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken!

06 44 377 688
info@elperhof.nl